Somogyi Tibor ma ünnepli harmincadik születésnapját, a legszebb ajándék pedig az, hogy hamarosan makkegészségesen visszatérhet a nagypályára (is).

Somogyi Tibor visszatérésével ünnepelheti születésnapját Fotó: magánarchívum

És még az is előfordulhat, hogy megyei első osztályú ibrányi csapat futballistájának ezentúl fiatalabb „kollégái” fogják szívni a vérét – a harmadik ikszet betöltve ez benne van a pakliban…

– Furcsa érzés, mindig azt mondtuk játék közben, hogy öregek így meg úgy, hát lassan én is az leszek – elmélkedett az idő múlásáról Somogyi Tibor. – Bár nem érzem a kort, a harmincat is csak egy számként élem meg, remélem, nem is látszik meg rajtam. A szilveszter közelsége miatt nem igazán szoktam nagy feneket keríteni a dolognak, dínom-dánom most sem lesz, családi környezetben fogunk kicsit ünnepelni.

Somogyi Tibor még szeptember első napján, a negyedik fordulóban játszott Újfehértó elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett súlyos könyöksérülést. Hetekre begipszelve ítéltetett kényszerpihenőre, a megpróbáltatásoknak azonban immár vége.

– Egy egészségeset még ne estem rá, na, jó ez csak vicc volt… Befásizlott kézzel az utolsó két fordulóra beszálltam, de nem tudtam annyit hozzátenni, amennyit szerettem volna. Még mindig járok gyógytornára, ezzel együtt kispályán már játszom, és természetesen jövő héten a felkészülést is elkezdem, teljes erőbedobással végig akarom csinálni

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .