Ez itt nem a reklám helye, bár kétségtelen tény: Siti Ferenc most éppen a szabadúszó edzők táborát gyarapítja.

Siti Ferenc augusztusban elköszönt a fehérgyarmati csapattól, most pedig kivárja a sorát Fotó: Bereczki Zoltán

A szakvezető – augusztus végén – hat esztendő után távozott a fehérgyarmati kispadról, miután a megyei első osztályú együttes két vereséggel indította szezont.

– Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem hiányzik a futball, itt elsősorban az edzésvezetésre és a meccsekre gondolok – árulta el Siti Ferenc. – Az összes többi, ami ezzel a munkával jár, hogy őszinte legyek, annyira hiányzik, mint mókusnak az erdőtűz. Nem is cserélnék ebben az időszakban a kollégákkal, akiket egyik oldalról a játékosok, másfelől az elnök bombáz különféle kérésekkel… Kivárom a soromat, jelen pillanatban úgy néz ki, hogy nem mostanában fog eljönni, amikor újra leülök a kispadra. Addig is nagyobb figyelmet tudok fordítani a tanulmányaimra, a családra és a vadászatra. Nem szeretnék a dolgok elébe menni, de körvonalazódni látszik egy utánpótlás project, mely ha a megbeszéltek szerint alakul, abba belevágok, mert alkotni viszont szeretnék. Ezzel együtt kitartást, jó egészséget kívánok a megyei fociban dolgozóknak, a szurkolóknak!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .