Nagyhalászban nem drazséznak: éppen csak megkezdődött az új esztendő. a megye három Rétköz csoportban szereplő „tarcsi”, akárcsak az U19 együttes megkezdte a felkészülést.

Lőttek a halászi pihenőnek Fotó: tudósítónktól

A szombat délelőtti első edzésen a bajnoki tabella harmadik helyén állomásozó Nagyhalász II., illetve az ötödik pozícióban posztoló ifik masíroztak a pályára – szép létszámban.

– Hagyományosan korán ébredünk a téli álomból, bár a téli szünetben sem maradtak foci nélkül a srácok: orrvérzésig nyomták a FIFA húszat – nyomatékosította Nagy Lajos, aki mindkét együttes szereplését felügyeli. – Módszeresen kerültük a teremtornákat, nem úgy a party zónákat. Az edzői képzések sem maradhattak el, Fabók Pistával napi rendszereséggel portalanítottuk a telefonvonalat. Fiataljaink heti négy edzéssel hangolódnak, a felkészülés során magasabb osztályú ellenfelekkel mérkőznek. Az időjárás nem fog ki rajtunk, hiszen megfelelő méretű a fizetési sapkánk, megfázni nem fogunk.

– Ez a bajnoki év fiatal játékosaink erősítéséről szól, ezért is fektetünk nagyobb hangsúlyt a téli alapozásra és az egyéni képzésekre. Nagyszerű ellenfelekkel játszhatnak a megye háromban és az ifibajnokságban is, bízunk benne, hogy mindez hosszú távon kifizetődő lesz számunkra.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .