Ez az év is jól indul. Jakocska Csaba számára feltétlenül. A Fehérgyarmat kapusa mindjárt január másodikán huszonkilencedik szülinapját ünnepli.

Jakocska Csaba számára mindjárt születésnappal indul az év Fotó: Bereczki Zoltán

A „féltávnál” kilencedik helyen táborozó megyei első osztályú futballcsapat cerberusa, avagy Jaki, persze már rutinos ebben a műfajban: egy füst alatt tudja le a bulit – már szilveszterkor.

– Elrohantak a hetek, hónapok, sajnos – elmélkedett Jakocska Csaba. –  Szívesen visszatekerném az idő kerekét mondjuk addig, amikor tizennyolc évesen az MTK-nál voltam, nagy valószínűséggel mai fejjel sok mindent másként csinálnék. De ez nem jelenti azt, hogy bánkódnék, vagy a múlton rágódom. Úgy érzem, itt a megyében is elértem, hogy sokan ismernek, talán respektálnak is.

Jakocska Csaba idestova két és félve gyakorlatilag kirobbanthatatlan a szatmári „ketrec” elől, legfeljebb sérülés miatt nem vele kezdődik a névsor. Ha rajta múlik, ez így lesz még egy darabig.

– Szeretek Gyarmaton védeni, örülök, hogy annak idején ideigazoltam. Azt gondolom, mivel rendszeresen tapasztalom, hogy becsülnek a szurkolók, a vezetők, ráadásul most jó a csapat is, megy a szekér. Biztos, hogy maradok, ráadásul a télen sem pihenek, mert hétről hétre teremtornákra járok, nem érek ár unatkozni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .