A Nábrád magasan a legtöbb gólt (108) kapta a megye kettő Kelet-Magyarország csoport őszi idényében, eme tény önmagában beárazta a csapatot.

A nábrádi védelmet alaposan munkára fogták az ellenfelek Fotó: facebook/milotase

Ilyen „lyukas” védelemmel csodával lett volna határos, ha a nábrádiak elmozdulnak a veszélyzónából. De csodák ugyebár nincsenek, a Végh-legénység a tizenötödik, kiesőhelyen tanyázik, mindazonáltal mint a közvetlen riválisainak (Hodász, Terem, Szatmárcseke) vastagon maradt esélye a megkapaszkodásra.

– Sajnos, az őszi szezon nem úgy alakult ahogyan szerettük volna – szögezte le Végh András, a Nábrád edzője. – Voltak olyan meccseink, és itt inkább a hazai fellépésekre gondolok, ahol győzelmet engedtünk ki a kezünkből, mikor már azt hittük jön a hármas sípszó és vége. Ezek mind az utolsó percekben történtek, ami egy idő után már bosszantó, hogy nem tudtunk a lefújásig koncentrálni. Így sikerült megnyertnek hit mérkőzésekből döntetlent, rosszabb esetben vereséget elkönyvelni, ennek következménye ugye a tabellán elfoglalt helyezésünkben is megmutatkozik. Pedig szinte minden alkalommal felhívtam a srácok figyelmét, hogy nehéz év elé nézünk az átszervezés miatt, és minden egyes megszerzett pontra égető szükségünk van! A jövőt tekintve érdemi információval nem igazán tudok szolgálni, három-négy játékos igazolását tervezzük, ami ilyenkor nagyon nehéz. Bízom a sikeresebb tavaszi szereplésben, aztán majd meglátjuk…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .