A Terem felkérésre „maradt vissza” a megye kettő Kelet-Magyarország csoportban, ha már így alakult a csapat azért töri magát, hogy ezúttal csont nélkül megússza a kiesést.

A kék mezes teremi csapat ezúttal csont nélkül szeretne megkapaszkodni Fotó: facebook/milotase

Bár az együttes jelenleg a tizennegyedik helyen állomásozik, ami momentán nem elég a megkapaszkodáshoz, a táblázaton előtte „haladó” – már bennmaradást érő pozícióban tanyázó – Hodász csupán egy ponttal szerzett többet, vagyis korántsem reménytelen a szituáció.

– Noha a keret lényegesen nem változott az előző idényhez képest, úgy érzem, erősebbek vagyunk, időközben ugyanis összeért a csapat – vélekedett az ősszel történtekről Képíró Dániel, a Terem elnöke-edzője. – Csak éppen abszolút pechesek vagyunk… Ha például minden meccsen kompletten ki tudtunk volna állni, szent meggyőződésem, nem itt állnánk a tabellán. Néhány mérkőzésen mezőnyjátékos védett, márpedig mondanom sem kell, ez mit jelent. Ilyenkor minimális esélyünk volt, hozzáteszem, az érintetteknek csak hálásak lehetünk, hogy beálltak a kapuba, egyáltalán nem hibáztatom őket. Azt gondolom, ha a picivel szerencsésebbek leszünk és a külső körülmények sem hátráltatnak bennünket, no meg a helyzeteket végre berúgjuk, akkor nem fogunk kiesni!

Szolgálati információ: akárcsak a két utolsó őszi találkozót, a teremi csapat tavasszal is Mérken játssza a hazai mérkőzéseit.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .