Az már szinte az őszi szezon utolsó mérkőzésének lefújásának pillanatában sejteni lehetett, hogy Balkányban mozgalmas lesz a tél. Olyannyira, hogy a megyei első osztályú futballcsapat bázisán már a december is bővelkedik eseményekben…

A balkányi csapatban jelentős változások történnek Fotó: facebook/balkanyseszurkolóioldal

Mint arról már beszámoltunk Belényesi Miklós játékos-edző a bajnoki rivális Nagyecsed színeiben folytatja, ugyancsak kettős szerepkört betöltve. Szintén hírt adtunk arról, hogy a távozó Csehil János és Szabó Milán minden bizonnyal a Mándok keretéhez csatlakozik, időközben pedig tovább kristályosodott a kép: Bátyi László, Müller Zsolt, Onisziko Vadim, miként a kapus Zán Krisztián is elköszön a Balkánytól.

Ugyanakkor egyelőre kérdéses Angyal Norbert, Misák Sándor, Szabó II. Balázs, valamint Varga Krisztián sorsa. Velük kapcsolatban megkockáztatható, hogy többen mennek, mint amennyien maradnak.

A Belényesi Miklóst váltó Antal István edző és a balkányi vezetőség a tavaszi idényben is számít  Csatári Áron, Hegyes Benjámin, Huszár Sándor, Lakatos János, Patalenszki József, Petruska Attila, illetve Vidoven Márk, szolgálataira. A január 14-én kezdődő felkészülés során helyi fiatalokat próbálnak beépíteni a csapatba, s alighanem új játékosok is érkeznek a tabellán hatodik Balkányhoz.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .