A Ladányi TC csúnyán elszúrta a rajtot: az első öt fordulóban csupán egyetlen árva pontot szerzett a megyei másodosztályú futballegylet, ami után Sütő János edzőt Kertész Milán váltotta a kispadon.

A sárga mezes ladányi együttes többre hivatott, csakhogy ezt a pályán is bizonyítani kell Fotó: tudósítónktól

Az új trénerrel annyit elért a Nyírerdő csoportban érdekelt csapat, hogy éppen a vonal felett tanyázva nincs kieső helyen, az viszont egyértelmű, a jelenlegi tizenharmadik hely minden csak nem életbiztosítás a jövőre nézve.

– A szezon elejéről nem kívánok beszélni, persze, helyesebb lenne az ősz hátralévő időszakáról is hallgatni, mert nem vált a dicsőségünkre – ütött meg kritikus hangot Kertész Milán, a Ladányi TC trénere. – Több sebből véreztünk, emellett a hozzáállással komoly problémák adódtak, ráadásul az edzéslátogatottság is messze volt az ideálisról, igaz, az utolsó négy-öt héten ezen területen fejlődés volt tapasztalható. Néhány napja eldőlt, hogy a vezetőség és a szponzorok velem képzelik a folytatást, ami ettől csak jobb lehet. Mindenesetre megpróbálunk ráfeküdni a téli felkészülésre, mert nagyon komolyan kell venni a tavaszt. Szeretnénk erősíteni, de ez most nem lesz egyszerű, a célunk pedig mindenképpen a bennmaradás kiharcolása, mert ha nem változik a keret, akkor is ki merem jelenteni, hogy ettől többre hivatott ez a csapat.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .