Még tavaszról datálódik ama kijelentés: Nyírlugoson nem savasodnak a szélsők. Hát, lehet, hogy akkor így volt, mindenesetre az őszi idényben éppenséggel nem ficánkolt a megye kettes futballcsapat.

A fehér mezes lugosi csapatra rájárt a rúd Fotó: tudósítónktól

Olyannyira nem, hogy jelenleg kiesőhelyen, a tizennegyedik pozícióban posztol, ami feltételezi, hogy valami nem stimmelt a Pannónia Zrt. csoportban érdekelt együttes háza táján…

– Sajnos, a rajt előtt néhány játékos cserbenhagyott bennünket, akik ráadásul meghatározó emberei voltak a csapatnak – adott magyarázatot a halovány szereplésre Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője. –  Igazolni akkor már nem maradt idő, ennek ittuk meg a levét a szezon során. Így is megvolt a lehetőségünk egy-két mérkőzésen, hogy több pontot szerezzünk, ami nem sikerült, ezért állunk ott, ahol. Szükség lenne erősíteni, de nem mindenáron. Néhány futballistát kinéztünk, de nagy kérdés, hogy meg tudunk-e egyezni az ügyükben, azt is hozzáteszem, néhányan a fellegekben járnak, márpedig a képességek olykor köszönöviszonyban sincsenek azzal, amit kérnek. Abban azért reménykedünk, hogy szerencsésebbek leszünk tavasszal, mert szerintem a társaság igen is ki tudja harcolni a bennmaradást.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .