A Fényeslitke számára „úgy volt megírva” a menetrend, hogy mindjárt az ősz elején szembe jöttek a megye kettő Nyírerdő csoport élcsapatai.

A litkei sorfal a Demecser elleni meccsen jól állt a lábán Fotó: Zsohár Ádám

Mindez kevés sikerélményt tartogatott a Nagy-legénységnek, amely viszont a kőkemény sorozat túlélése után hét mérkőzést felölelő veretlenségi sorozatot produkált!

– Felemás érzéseim vannak a szereplésünkkel kapcsolatban – osztotta meg gondolatait Nagy Zoltán, a tizenegyedik helyen táborozó Fényeslitke edzője. – A szezon elején, amikor a tabella első felében jegyzett csapatokkal találkoztunk, kis szerencsével jobban jöhettünk volna ki ezekből a meccsekből. Ebben az időszakban több pontot szerezhettünk volna, akkor most lényegesen előrébb állnánk. A társaság később megmutatta, valójában mire képes, heteken keresztül őrizte veretlenségét. Sajnos, az ősz végén, az Ópályiban játszott mérkőzés második félidejében leromboltuk, amit addig felépítettünk: a szünetben még 2–0-ra vezettünk, aztán 5–2-re kikaptunk… De bizakodó vagyok a jövőt illetően, annál is inkább, mivel a tavasszal kilenc hazai meccsünk lesz, márpedig ez esélyt ad arra, hogy akár nagyot léphetünk előre a tabellán. Ennek érdekében próbáljuk együtt tartani a keretet, remélem sikerrel járunk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .