Noha a Szabolcsveresmart csak tizenegyedik a megye kettő Nyírerdő csoport tabelláján, egyáltalán nem szükséges temetni álmait.

A veresmarti csapat nem titkolt szándéka, hogy jelentősen feljebb tornázza magát a folytatásban Fotó: Zsohár Ádám

A Tara-legénység hátránya ugyanis négy pont a negyedik pozícióban posztoló Pátrohával szemben, ami szinte csak egy ugrás – legalábbis adott az esély, hogy jócskán feljebb tornázza magát a tavaszi folytatásban.

– Az ősz eleje jól sikerült, közepe gyengén, mert hullámvölgybe kerültünk, a vége megint elfogadhatóan alakult – állapította meg Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője. – Ezzel együtt néhány meccset csúnyán elszúrtunk, leginkább azért, mivel a fiúk olykor a saját fejük után mentek, holott taktikusabb játékkal többre mentünk volna. Megnyertnek hit mérkőzéseket toltunk el emiatt, ha viszont azt nézem, hogy így sem jelentős a lemaradásunk a felső régióval szemben, semmiképpen nem lehetünk elkeseredve. Remélem már nem kell hátrafelé nézegetni, mert akkor a kardomba dőlök, mindenesetre próbálunk erősíteni és nem titkolom, szeretnénk jelentősen előrelépni a szezon második felében.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .