Az őszi szezon kellős közepén magasabb osztályba lépett, a Baktalórántházára „igazolt” Borza Lászlót váltó Sánta Árpád a nyolcadik forduló után „kapta kézbe” a megye kettőben érdekelt nagydobosi futballcsapatot.

A kék mezes nagydobosi csapat nem engedte kibontakozni az ellenfelet – már, amikor sikerült ezt megvalósítani Fotó: Sánta Dorina

Nem elhanyagolható tényező, hogy a korábbi kapus immár ötödik alkalommal „ugrott be” trénerként segíteni a Dobost, és mint annyiszor, ezúttal sem vallott szégyent az együttessel.

– Csak arról az időszakról szeretnék beszélni, amikor én voltam kapitány – nyilvánította ki elöljáróban Sánta Árpád, a Nagydobos edzője. – Egy a lényeg, ha a számokat nézzük: a hét meccsből hármat megnyertünk, tíz pontot szereztünk, tizenkettedik helyen vettem át a csapatot, tízedikek lettünk, és pluszra hoztuk a gólkülönbséget. Egy pici még benne maradt a társaságban, de szerintem, megtettük magunkét, a srácoknak csak gratulálni tudok, mert nagyon magunkra voltunk hagyatva… Lehet, hogy nem én maradok az edző a továbbiakban, dehogy a legnagyobb dobosi szurkoló én leszek, az egészen biztos.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .