Várhatóan az idén is nagy érdeklődés mellett zajlik majd, a jubileumi 10. Fuxtec-99,4 Sunshine FM műfüves teremlabdarúgó torna a nyíregyházi Filo Focicsarnokban, december 27 és 29 között.
A szervezők rekordlétszámra számítanak Fotó: sunshinefm.hu
A szervezők rekord számú csapatra számítanak, hiszen már idő előtt 32 csapat jelezte részvételét, így a nagy érdeklődésre való tekintettel maximum 36 csapatosra tervezik a tornát – hangzott el a tornát ismertető sajtótájékoztatón.
Márton Péter a Filo focicsarnok üzemeltetője, a torna szervezője elmondta: az elmúlt tíz év alatt egyre nagyobb népszerűségre tett szert az esemény, és egyre fiatalodik, hiszen nagyos sok ifjú focista lép pályára az idén is. Az elmúlt egy évtized alatt 300 csapat közel háromezer játékosa focizott a Filo focicsarnok műfüvén és több mint 2500 gól született a torna története során. Az idei év újdonsága, hogy a támogatóknak köszönhetően duplájára nőtt az összdíjazás, mely idén már egymillió forint.
A győztes csapat 500 ezer forinttal lesz gazdagabb. A pénzdíjak mellett az első helyezett csapat 150.000 Ft értékű reklám lehetőséget kap a 99,4 Sunshine Fm-től. A torna komolyságáról, a szabályok betartatásáról a Magyar Labdarúgó Szövetség Sz-Sz-B megyei Igazgatóságának hivatalos játékvezetői gondoskodnak.
(Forrás: sunshinefm.hu)

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .