Ha a többi meccset lefürödte volna, ami, persze nem igaz, a Nyírmada akkor is beírta volna magát a megye kettő Nyírerdő csoport őszi idényének legfontosabb mozzanatait felidéző krónikába.

A sárga mezes madai csapat őszi utolsó fellépése is jól sült el: Demecserben szerezte meg a három pontot Fotó: Zsohár Ádám

A Szőke-legénység ugyanis nyerni tudott az élen nyomuló Gyulaháza otthonában – az idény talán legnagyobb meglepetését szolgáltatva. Pláne, hogy a szebb napokat is látott madaiak megbújnak a középmezőnyben, jóllehet a tizedik helyen állomásozva biztosnak tűnő pontelőnnyel rendelkeznek a kiesőjelöltekkel szemben.

– Közepesnek ítélem a teljesítményünket, ami lehetett volna jobb, igaz, olyan bravúrokat is bemutattunk, mint például Gyulaházán aratott győzelem, erre alighanem senki nem számított – foglalta össze tömören a történteket Szőke István, a Nyírmada játékos-edzője. – Sajnos, sérülések, kiállítások miatt folyamatosan akadtak hiányzók, kétszer nem tudtunk ugyanabban az összeállításban pályára lépni, ami azért nagyban befolyásolta a szereplésünket. Noha akadtak kisebb súrlódások, de hol nincsenek, ettől függetlenül összetartott a társaság. Szinte biztos, hogy télen lesz változás a keretben: távozni és érkezni is fog játékos, ugyanakkor tíz mérkőzést játszunk otthon tavasszal, márpedig ezzel az eséllyel mindenképpen élni akarunk, hogy ne kelljen hátrafelé figyelgetni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .