Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága 2020 januárjában is megrendezi felnőtt megyei osztályban szereplő csapatai részére a téli felkészülést segítő hagyományos teremtornáját, a Nyírerdő Kupát.

Az előző kiírásban az ibrányi csapat diadalmaskodott Fotó: Csutkai Csaba

A tornára csak az a sportszervezet nevezhet, amelynek nincs lejárt tartozása a Megyei Igazgatóság felé. A nevezéseket 2020. január 06. hétfő 16:00 óráig várják! A Megyei Igazgatóság az első 30 jelentkezést tudja elfogadni. A versenybizottság a 2020. január 12-i selejtezőkre a csapatokat területi alapon öt fős csoportokba fogja beosztani. A hat helyszínről az első két helyezett és a négy legjobb harmadik helyezettek jutnak tovább a január 19-i középdöntőkbe. A továbbjutott 16 csapat pedig szintén területi alapon négy darab négy fős csoportot fog alkotni, ahonnan az első két helyezettek kvalifikálják magukat a január 26-i nyolcas döntőre.

A nevezés, a kitöltött nevezési lap és a nevezési díj (15.000 forint) befizetésről szóló másolat együttes leadásával érvényes. Átutalás esetén a pénzt az MLSZ SZSZB Megyei Igazgatóság 11707024-20480868-es számlaszámára kérjük utalni. (A közlemény rovatban tüntessék fel: „VII. Nyírerdő Terem Torna nevezés”). A nevezési dokumentumokat az alábbi módon adhatják le: Emailen: szabolcs@mlsz.hu, személyesen: 4400 Nyíregyháza, Egyház út. 15. Fsz 23.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .