Rég nem látott csávába került a Levelek az őszi idény finisében. Gebri György játékos-edző hiába próbált meg mindent, a megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport korábbi meghatározó együttese egyre inkább vékony jégen táncolt.

A leveleki csapat az őszi hajrára támadt fel Fotó: Horváth László

A Levelek a tizenegyedik forduló után csak a sereghajtó Geszterédet előzte meg a tabellán, majd immár Majláth Sándor irányításával a hátralévő négy fellépésen veretlen maradt, mi több, három mérkőzést behúzva a tizenegyedik helyre kapaszkodott fel. És bár némiképp fellélegezhet, de olyannyira szoros a tabella alsó fertálya, hogy a tavasz így is rázósnak tűnik.

– Nem szeretnék a korábbi időszakról beszélni, ezzel együtt úgy gondolom, harminc pontot szereznünk kell, hogy biztosan bennmaradjunk – szögezte le Majláth Sándor, a Levelek trénre. – Az idény hajrájában, amikor úgymond beugrottam, hét pont begyűjtésében gondolkodtunk, szerencsére tíz lett belőle. Nem történt csoda, csupán annyi, hogy mindenki összekapta magát, jobban koncentrált, no meg két emberrel kiegészültünk. Rövid távon ez elegendő volt, de messze nem elég! Meglátjuk, mi lesz a folytatásban, a tervek szerint hamarosan eldől, hogyan tovább… Egy biztos, azon vagyunk, hogy jobb legyen a csapat, de ennek érdekében néhány dolgon változtatni szükséges!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .