A Rabel sikerével zárult a 7. Bakta Kupa teremlabdarúgó torna, amelyet a leveleki sportcsarnokban rendeztek.

A tornagyőztes csapat Fotó: tudósítónktól

A háromnapos eseményen harminchat együttes lépett pályára, jó néhány ismert futballistát felvonultatva. Így például szerephez jutott a korábbi NB I-es játékos, Törtei Tamás mellett a több mint 100-szoros  futsalválogatott Baranyai Pál, a Ferencváros volt labdarúgója, a jelenleg Svájcban futsalozó Pirik Tamás. A vasárnap esti végjátékban, a hármas döntőben a Rabel együttese mindkét ellenfelét legyőzve hódította el a serleget: előbb a Nyírség Copyt, majd a Kotu Kartelt felülmúlva – mindkét meccsen egyaránt 1–0-ra nyerve.

Köszönet jár a szervező bizottságnak, a sportcsarnok dolgozóinak, a biztonsági szolgálatnak és nem utolsósorban a játékvezetőknek a teljes hétvégét felölelő kitartó munkájukat.

Teremlabdarúgás: 7. Bakta Kupa

Végeredmény: 1. Rabel, 2. Kotu Kartell, 3, Nyírség Copy.

Különdíjasok. Legjobb Játékos: Kovács Martin (Kotu Kartell). Legjobb kapus: Poór László (Nyírség Copy). Gólkirály: Pirik Tamás (Rabel). A döntő játékosa: Nagy Roland (Rabel). Torna legszebb gólja: Törtei Tamás.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .