A Milota megbújt a nyugalmat jelentő középmezőnyben, így a megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoportban érdekelt futballegylet legfontosabb célját teljesítette: elhúzta a csíkot a kiesőzónából.

A milotai együttes szereplése elégedettségre ad okot Fotó: facebook/milotase

A kilencedik helyen állomásozó Elek-legénység tekintélyes pontelőnyt épített a bennmaradásért hajtó riválisokkal szemben, olyannyira, hogy akár előre is nézhet a táblázaton.

– Úgy gondolom, az ősszel megszerzett pontok alapján nagyjából biztonságban lehetünk a kiesés szempontjából, inkább a középmezőnyben a helyünk – vélekedett Elek László, a Milota edzője. – Talán, ha a munkahelyi elfoglaltságok és sérülések miatti hiányzások nem nehezítik a dolgunkat, akkor még feljebb is végezhettünk volna, de így is elégedettek lehetünk a pozíciónkkal. Nehéz volt a sorsolásunk az idény elején, ráadásul hazai pályán is nehezen győztünk a papíron gyengébb csapatok ellen. A csengeri és a vámosoroszi vereséget leszámítva szinte minden csapat ellen felvettük a versenyt, ami a megszerzett pontokban is megmutatkozott. Tény, a két legfájóbb mérkőzésünk a hazai zakó a Szatmárcseke ellen, illetve a balszerencsés kölcsei vereség volt, utóbbin pitiáner kiállítások miatt tavaszra elvesztettük a két legjobb játékosunkat is indokolatlan hosszúságú eltiltások következtében. Sajnálom, de emellett nem tudok szó nélkül elmenni. Ha a meghatározó kárpátaljai játékosok maradnak és a terveink szerint csatlakozik még két-három fiatal labdarúgó, ebben az esetben nem kell izgulnunk a folytatásban, éppen ezért erősítés helyett szeretnék minél több lehetőséget adni a feltörekvő reménységeknek a tavaszi szezonban.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .