Még kér a nép, még él a Kék. A megyei másodosztályú futballcsapat a Nyírerdőből „költözött” át a Pannónia Zrt. csoportba, amiért nem gyúltak örömtüzek arrafelé.

Ahol Fabók István (középen) az edző, ott a szomorúság ismeretlen fogalom Fotó: tudósítónktól

Ehhez, no meg ahhoz képest, hogy a Fabók-brigád – pályafelújítás miatt – idestova másfél éve Újdombrádon van „otthon”, az ősszel megcsípett tizedik hely minden, csak nem rossz.

– Hú, nem is tudom, hogy hol kezdjem, annyi minden történ velünk ebben az évben! – sóhajtotta bele a világba Fabók István, a Kék edzője. – Egyik csoportból ki a másikba be, úgyhogy még a fél megyét is sikerült betúráznunk. De a legbüszkébbek arra vagyunk, hogy másfél éve senki nem vert meg bennünket otthon. Így legalább a kontra játékot sikerült rendesen begyakorolni. De tavasszal már mindenkit a kéki „katlanyban” várunk – szeretettel.

Fabók István kicsit belekapott az őszi produkcióba, picit már a tavaszi folytatásról is regélve.

– Nagy volt a várakozás, hogyan szerepelünk majd a mennyei kettő „legkistafírungozottabb” csoportjában, hát így jó kis társaság a mienk, már amikor megvolt a megfelelő hozzáállás is néha. Köszönhető ez a mi fizetési sapkánknak, amit a NASA -val közösen dolgoztunk ki. Sokan elmondták már előttem, csatlakozom hozzájuk, nekünk is sokkal előrébb kellene állnunk, igaz ehhez nem ártott volna meccseket is nyerni. A tabella nem hazudik. Erősítést nem tervezünk, hisz a csapatban szinte csak mérnökök játszanak és hogy, nézne ki a kezük a rengeteg súlyzózástól. Minőségi játékost sem akarunk, nekünk jó a minősítetlen is. De komolyan preferáljuk a helyi tálentumokat is, még mielőtt fel nem szippantja őket egy tradicionális „zakadémija”. Na most, hogy ebből mi fog kisülni, fogalmam sincs, de biztos, hogy lesz olyan izgalmas, mint az amikor elindultunk Nagy Lalival kreditet gyűjteni Budapestre, orral Bakta felé!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .