Minden kommentár nélkül: a megyei első osztályú bajnokság őszi idényében hét edzőváltás történt, ami önmagában is egyfajta csúcs.

Madalina György (jobbról) az idény elején vette át a naményi csapat irányítását, míg Ádámszki Róbert a minap köszönt el a Nagyecsedtől Fotó: tudósítónktól

Ráadásul a utolsó novemberi forduló óta két egyesületnél is új trénert neveztek ki. A prímet a Balkány viszi, amely előbb a második fordulót követően, majd a minap is szakvezetőt cserélt. A teljes képhez tartozik, hogy Papik Zoltán szakosztályvezető Mátészalkán ideiglenesen irányítja a csapatot, más kérdés, hogy nem először „ugrott be” ebbe a szerepkörbe. Szóval, a szatmáriaknál alighanem csak idő kérdése, mikor jelentik be az új edzőt – tovább gyarapítva a már így is terebélyes listát.

Tiszántúli Takarék megyei I. osztály: edzőváltások

Baktalórántháza: Kozma József helyett Borza László – idény közben

Balkány: Mirgai László helyett Belényesi Miklós – idény közben. Belényesi Miklós helyett Antal István – az őszi idény végén

Fehérgyarmat: Siti Ferenc helyett Harbula Balázs – idény közben

Mándok: Kiss Gábor helyett Mirgai László – idény közben

Mátészalka: Tempfli Imre helyett Papik Zoltán – idény közben

Nagyecsed: Ádámszki Róbert helyett Belényesi Miklós – idény végén

Tiszakanyár: Csáki Róbert helyett Ember Roland – idény közben

Vásárosnamény: Dudás Zoltán helyett Madalina György – idény közben

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .