A Nyírvasvári felülírta az újonccsapatok által rendszerint szajkózott tételt: csak ki ne essünk – szlogen esetükben megdőlt. A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoportban érdekelt egylet az őszi idényben a nyolcadik helyig „futott fel” a tabellán, vagyis letette névjegyét!

A zöld mezes nyírvasvári csapat berobbant a megye kettő Kelet-Magyarország csoportjába Fotó: tudósítónktól

Mégpedig akkora pontelőnnyel az alsóházban veszteglőkkel szemben, hogy innen már csupán fatális „baleset” következtében lehet bukfenc. Ráadásul olyan legénységről beszélünk, amely nagy alakításokra volt képes: legyőzte például az élen trónoló Vámosoroszit!

– Mondhatni, fejest ugrottunk az ismeretlenbe, mert régen játszottunk ebben az osztályban, ráadásul korábban más csoportban szerepeltünk – hangoztatta Pelyák Miklós, a Nyírvasvári játékos-edzője. – Igazából nem tudtuk mire számítsunk, de bíztunk a csapatban, amely nem okozott csalódást. Előzetesen a tisztes helytállást, a bennmaradást tekintettük a legfőbb célnak, de mi ettől többre vágytunk. Úgy kalkuláltunk, harminc ponttal biztosan meg lehet kapaszkodni, ezt már csaknem elértük, mivel eddig huszonnégyet szereztünk, így talán kicsit merészebben is tervezhetünk tavaszra. Bár nagyon oda kell figyelnünk, mert sajnos, a szezon végére kicsit elfogytunk, dolgozunk azon, hogy a jövőben ez ne történjen meg. Folyamatosan fejlődni szeretnénk, minél jobb eredményt elérni a következő időszakban.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .