A tizedik őszi fordulóig olybá festett, a Gergelyiugornya számára szép lesz az összkép: a megyei másodosztályú együttes lőtávolon belül, három pont hátrányban volt a tabella tetején feszítő Gyulaházával szemben. Az utolsó öt meccsen azonban paca került az „alkotásra”…

A gergelyiugornyai csapat felsorokozott a közös ügy érdekében: tavasszal a közvetlen élcsoportot célozza meg Fotó: tudósítónktól

Az ominózus időszakban egyetlen mérkőzést sem tudott nyert a Tisza-parti brigád, amely a negyedikről a hetedik helyre tolatott vissza. A dobogótól ugyan messze került, de a tágabb élmezőnynek így is masszív tagja maradt a csapat, az előrelépés egyáltalán nem reménytelen vállalkozás.

– Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, mert szűk létszámmal vágtunk neki a bajnokságnak – vesézte ki az ősszel történteket Czirják József, a Gergelyiugornya edzője. – Menetközben akadtak nem várt fejlemények: több játékos munkahelyi és egyéb elfoglaltság miatt kiesett, továbbá a szezon második felében olyan sérülés-, illetve eltiltáshullám sújtott bennünket, ami példátlannak mondható. De egy dologra büszkék vagyunk: ha nagy áldozatok árán is, de minden meccsre sikerül összeverbuválni a csapatot. Megjegyzem, ha azokat a meccseket, amelyeken fontos pontokat buktunk el, behúzzuk, most igen előkelő helyen állnánk a tabellán. Már lélekben készülünk a tavaszi folytatásra: megpróbáljuk a sorokat rendezni, céljainkat valamilyen formában elérni, egy szó, mint száz, szeretnénk az élcsoportban végezni. Szinte biztos, hogy lesz változás a keretben, annál is inkább, mert kevesen vagyunk. Ezúton szeretném megköszönni, elsősorban azoknak az öregfiúknak a beugrását, akik a bajban mellettünk álltak, valamint minden egyes szurkolónknak és támogatónknak a segítségét!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .