Faramuci a szituáció Nyíribronyban, ahol az őszi hajrában alapjaiban borult minden. Olyannyira, hogy tizenharmadik fordulóban a megyei másodosztályú csapat nem állt ki Geszteréden, majd utolsó két mérkőzést már csaknem teljesen új összetételben játszotta le.

Az ibronyi együttes megteremtette az esélyt, hogy életben maradjon az egyesület Fotó: Nagy Szabolcs

Mégpedig a Marincsák Viktor helyébe lépő Kantár József játékos-edző irányításával. A jószerivel tűzoltó munkával összeverbuvált együttes mindkét találkozót elbukta, de legalább a legsúlyosabb szankciót, a kizárást elkerülte. Az Ibrony a nyolcadik pozícióban posztol a Pannónia Zrt. csoportban, de egyáltalán nem érezheti magát biztonságban, előnye csupán négy pont a veszélyzónában állomásozó riválisokkal szemben.

– Gyakorlatilag csak az utolsó két meccsről tudok érdemben beszélni, a korábbi időszakról nem szeretnék és ez nem is az én asztalom – szögezte le Kantár József. – Csakis egyetlen célunk lehetett, úgymond az életben maradás: becsülettel befejezni az idény első felét, hogy legyen esély a folytatásra, ezt megtettük. A településen egyértelmű a szándék, hogy szükség van a futballra, mégpedig megyei másodosztályú csapattal, egyelőre azon dolgozunk, hogy alkalmas keret álljon össze, amely el tudja kerülni a kiesést. Pillanatnyilag nagyon képlékeny a helyzet, nem is az én kompetenciám a jövőről értekezni…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .