Simán vállalható a Csengersima őszi szereplése. A megyei másodosztályú futballcsapat azon vonulathoz tartozik, amely brigád bárhol, bárkinek képes „befűteni” – legalábbis feladni a leckét a legjobbaknak is.

A csengersimai „vár” szinte bevehetetlen Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

A hetedik helyen tanyázó Csengersima katlanjába speciel nem nyerni járnak az ellenfelek, az idény első felében ez csupán egyetlen együttesnek, az élen nyomuló Vámosoroszinak sikerült. De pálduál a tabellán harmadik Jánkmajtis 3–0-ra megégett a Volkán-legénység otthonában. Igaz, idegenben már közel sem ilyen acélos a statisztika, eleddig csak egyszer tudott nyerni vendégként a Sima.

– Az biztos, jobb csapatnak tartom magunkat annál, mint ahol jelenleg állunk – szögezte Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője. – Eddig huszonegy pont volt a legtöbb, amit ősszel szereztünk a megye kettőben, most huszonnégynél tartunk, elvileg tehát a legjobb szezonunkat futjuk. Ami érdekes, ez most csak a hetedik helyhez elég, holott a korábbi években ennyi ponttal ennél előrébb lehetett tartani a tabellán… Néhány fájó pontvesztés is bosszant, emellett kiegyensúlyozottabb idegenbeli szereplés esetén ott állhatnánk, ami valójában benne van a csapatban. A tavasz számunkra mindig eredményesebben sül el, ennek oka, hogy a téli felkészülés nekünk jobban fekszik, mint a nyári, rendszeresebben tudunk edzeni. Nagy változás szinte biztos nem lesz, ugyanakkor szeretnék egy-két környékbeli ifistát, akiket egyébként mi neveltünk visszahozni, mert hosszú távon a fiatalítás a cél.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .