A többek közt nagyecsedi játékosokat bevető – Kóka Róbert, Török Sándor, Sarkadi Gergő – Csaholyi Trans együttesének sikerével zárult a leveleki sportcsarnokban rendezett Somogyi Máté-emléktorna.

A győztes csapat Fotó: Szmolka Tamás

A végső győzelmet arató csapat a döntőben büntetőpárbajban nyert a a Pénteki Fiúkkal szemben: a rendes játékidő ugyanis 2–2-es döntetlennel zárult. A harmadik helyet a Pizza Carlo szerezte meg, amely a bronzmeccsen 2–1-re verte a Vaddisznók legénységét. A nívós tornán több élvonalbeli, NB II-es, illetve NB III-as labdarúgó is pályára lépett.

Az esemény támogatta Terbócs László, Puskás Olivér és családja, Nagy Viktor, Tóth Ádám, Kozma József (Dodi). A rendezők köszönik a szervező bizottságnak, a sportcsarnok dolgozóinak, a biztonsági szolgálatnak és nem utolsó sorban a játékvezetőknek a háromnapos kitartó munkájukat.

Somogyi Máté-emléktorna, Levelek

A végeredmény: 1. Csaholyi Trans, 2. Pénteki fiúk 3. Pizza Carlo, 4. Vaddisznók.

A torna különdíjasai. Legjobb kapus: Varga György (Pénteki fiúk). Gólkirály: Paragh Krisztián (Vaddisznók). Legjobb Játékos: Török Sándor (Csaholyi Trans). Legsportszerűbb csapat: Vaddisznók.

 

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .