A nyolcadik forduló, a Kemecse ellen elbukott hazai fellépés után Kozma József, a Baktalórántháza nyáron kinevezett játékos-edzője köszönte szépen a lehetőséget – lemondott. Átadva a „stafétabotot” Borza Lászlónak, akinek aktív korszakának egyik maradandó emléke éppen a megyei első osztályú egylethez kötődik.

Az őszi búcsú fényesre sikerült: Borza László és baktai csapat győztesen vonulhatott le a pályáról – Ibrányban Fotó: Kulcsár Béla

A negyvenhét éves szakember az ősz derekán a megye kettes Nagydobostól érkezve immár trénerként próbál segíteni. A fenyvesek városának legénysége ugyanis beragadt az alsóházba, igaz, nem kevés problémával is meg kellett küzdeni.

– Nem könnyű szituációban vettem át a csapatot, hozzátéve, az egész idényre kihatott a sok sérülés, illetve eltiltások hátráltattak minket, hogy eredményesebbek legyünk – fogalmazott Borza László. – Az utolsó három fordulóra kiegyenesedett a csapat, ami mindjárt érződött a mutatott teljesítményen. Sajnos, éppen azokon a meccseken, melyeken reális esélyünk lett volna pontokat szerezni, nagyon foghíjasak voltunk, holott tapasztalatom szerint, a csapat sokkal többre hivatott annál, ahol jelenleg áll. Mindezt alátámasztja, hogy a szezon elején még komplett kerettel megfelelően szerepelt a társaság, akárcsak a szezon hajrájában. A télen azon leszünk, hogy valamelyest erősítsünk, továbbá beleállunk a munkába és reméljük a legjobbakat, a jó tavaszi folytatást. Az mondjuk fontos lenne, hogy végre elkerüljenek minket a sérülések, és megússzuk minél kevesebb eltiltással, mert bebizonyosodott, hogy egy-két ember kiesése is nehéz időszakot szül.

Baktai bizonyítvány

A Baktalórántháza megyei első osztályú csapatának őszi mutatói

Bajnoki állás:   12.   Baktalórántháza       5         1        9     19–35    16

Hazai pályán:     8              3             1             4             10–18    10

Idegenben:        7              2             –             5             9–17      6

Házi góllövőlista. 2 gólos: Balogh Péter, Csordás Gergő, Fábri Zoltán, Kozma József, Lakatos István, Lakatos László, Rakóczi Zsolt. 1 gólos: Istenes Erik, Nagy Tamás, Varga Levente.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .