Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó. Mindez a Kocsord esetében hatványozottan igaz: a hatodik hely megszerzésével ugyanis teljesült, amire Jónás Zsigmond és stábja szövetkezett a rajt előtt.

A kocsordi együttes teljesítette az edző ígéretét Fotó: tudósítónktól

Az edző a tabella felső régiójába „kormányozta” a megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoportban szereplő együttest, amely régen szívott ennyire magaslati levegőt. Példának okául az előző évadban a tizedik pozícióban végzett.

– A nyáron azt beszéltük meg, vagy ígértem meg, ha így jobban tetszik, hogy ott leszünk az első hatban – árulta el Jónás Zsigmond, a Kocsord trénere, hogy mire vállalkozott az aktuális szezonban. – Tudtam tartani a szavam, bár lehetett volna még jobb is. Nagyon sajnálom, a beregdaróci meccset, ahol a 89. percig vezettünk, de nem sikerült nyerni, az a két pont most hiányzik, mert a negyedik helyen is állhatnánk.  A Csengersima elleni hazai 0–0 ugyancsak bosszantó, mert éppen akkor mindkét csatárom hiányzott, egyszerűen nem volt, aki gólt rúgjon. Ráadásul a végére nagyon csúnyán elfogytunk, szinte üres volt a kispad: az utolsó meccsre megkértem a negyvenhét éves Szabó Zoltán barátomat, hogy jöjjön, mivel lehet szükség lesz rá. Annyit kért, csak abban az esetben áll be, ha nagyon muszáj, azért örülök, hogy beöltözött. A jövőről egyelőre nem tudok és nem is akarok mit mondani, le kell ülnünk elnök úrral és megtárgyalni, hogyan tovább…   Én remélem, minden marad a régiben, egyben számítok azokra a játékosokra, akikkel már egyeztettem, hogy nálunk folytatják.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .