Noha még csend ül a (futball)tájon, legalábbis nem verik nagy dobra a változásokat, miközben pletykából nincs hiány  – akadnak kivételek. A Kemecse báza táján például eldőlt, hogy Ruska Tamás távozik: a jobb oldali középpályás a Baktalórántházában folytatja.

Ruska Tamás: újabb ugrás, ezúttal Baktára Fotó: tudósítónktól

Minderről már megegyezett a két megyei első osztályú futballegylet, vagyis Ruska Tamás fél év múltán csapatot vált.

– A baráti jó viszonyt tovább ápoljuk, de könnyen bólintottam a távozásra, mert sokalltam az útiköltséget, ugyanakkor gólban és gólpasszban szegény, de játékban a pályán töltött perceket tekintve eredményes, egészségben gazdag  tavaszi szezont kívánok Tamásnak – kommentálta a fejleményeket Resán Atilla, a Kemecse szakosztályvezetője. Ehhez csak annyit, hogy a futballista a kemecsei pályával szemben lakik…

Ruska Tamás megerősítette, hogy továbbra is a békés egymás mellett élés híve, csak éppen tavasszal immár más együttes sikeréért hajt.

– Az élet így hozta és jó viszonyba válunk el, de egyet ígérek: borsot fogok törni az orruk alá. Bár volt még kérőm, de most így döntöttem! Mindent meg fogok tenni azért, hogy a Bakta a lehető legjobban szerepeljen

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .