Még jelentkezhetnek a műfüves tornára Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága 2019. december 13-ig fogadja a jelentkezéseket (kivéve, ha előbb betelik a létszám) a téli holtidőben immár nyolcadik alkalommal kiírt nagypályás műfüves felkészülési tornájára.

A műfüves felkészülési torna immár honlapunk támogatásával ”fut” Fotó: tudósítónktól

A négy településen – Kisvárda, Nyírbátor, Nyíregyháza, Tarpa – megrendezésre kerülő torna támogatójául a tavaly augusztusban létrehozott, egyetlen kizárólag a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei futball történéseivel foglalkozó honlap, a szabolcsfociinfo.hu is mellé állt névadó szponzorként. Így a 2020. január 25.-február 16. között tartó rendezvény hivatalos neve: „Szabolcsfociinfo műfüves nagypályás felkészülési torna” lesz.

A maximum 50 csapat téli versenyeztetését biztosító kupára kizárólag azok a sportszervezetek nevezhetnek, akiknek nincs lejárt tartozása az MLSZ és az MLSZ SZSZB Megyei Igazgatósága felé. A nevezés a kitöltött nevezési lap és a nevezési díj befizetésről szóló másolat együttes leadásával érvényes. A torna versenykiírása és a nevezési lap a hír alján megtalálható! A nevezési dokumentumokat az alábbi módon adhatják le: Emailen: kvaka.arpad@mlsz.hu, szabolcs@mlsz.hu Személyesen vagy postai úton: 4400 Nyíregyháza, Egyház út. 15. Fsz 23.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .