A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei amatőr válogatottat a mennyből a pokolba jutott a mezőkövesdi Észak-Keleti Regionális tornán, miközben Schmidt Péternek még inkább kijutott a „jóból”…

Schmidt Péternek nem csak a sérülés fájt… Fotó: tudósítónktól

A vásárosnaményi futballista a szombat délelőtti Borsod elleni meccsen gólt szerzett, délután viszont már csillagokat látott a fájdalomtól, végül a műtőasztalon végezte.

– Az első, Borsod elleni meccsből nagyjából negyedóra mehetett le, amikor oldalról beléptek elém, esés közben rosszul támasztottam le, éreztem, hogy nem stimmel valami, de akkor még nem tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget – mesélt nem kívánt „élményeiről” Schmidt Péter. – A lefújás után fájni kezdett kezem, megmutattam a jelen lévő mentősöknek, mondták, nincs eltörve, saját felelősségemre vállalhatom a játékot este a Nógrád ellen. Persze, hogy ott voltam a pályán, de már a szenvedtem, le is cseréltek: Egerbe mentünk, ahol a kórházban megröntgeneztek, majd választhattam, itt műtenek meg és akkor két napig maradok vagy hazatérek és Nyíregyházán végzik el a beavatkozást. Utóbbi megoldás tűnt szimpatikusnak, vasárnap délelőtt túlestem rajta. A bal csuklómon eltört sajkacsont, emellett ki is ficamodott, amikor meglátták, hümmögtek rendesen az orvosok. Hétfőn kiengedtek, közben hallottam, hogy a csapat megnyerte a tornát, aztán mégsem, hát nem erről álmodtam. Sajnálom az egészet, óriási lehetőség lett volna mindannyiunknak az országos döntőben szerepelni, mi tényleg szívünket beleadtunk, most meg annyi… Mindenesetre gratulálok a csapatnak, számomra győztesek vagyunk és nagy akaratról tettünk tanúbizonyságot.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .