Ahhoz képest, hogy a Kállósemjén immár egy esztendeje nem játszik otthon, miközben mindjárt az első őszi meccsen történtek miatt négy pont levonással sújtották, abszolút befészkelte magát a megye kettő Pannónia Zrt. csoport elitjébe.

A kék mezes semjéni csapat – egy éve – Biriben van „otthon”, mindennek és a pontlevonás dacára beékelődött az élcsoportba Fotó: tudósítónktól

A nyitófordulóban, a Nagykálló ellen – egyébként 4–1-re megnyert – mérkőzésen az életkor elnézése, vagyis játékos jogosulatlan szerepeltetés következtében bűnhődött a Semjén, amely ennek dacára is a negyedik helyre tornázta fel magát. A pontok elvétele nélkül éppen a Nagykállót előzné a tabellán, és csak öt egységnyi lenne a hátránya a listavezető Kótajjal szemben!

– Nem csak a pontlevonás fájt, sok minden más is – füstölgött Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője. – A Kálmánháza elleni döntetlen legalább ennyire érzékenyen érintett, amikor Pécsi Viktor kivédte a szemünket, nem beszélve az egyetlen vereségünkről az Apagy ellen, amikor számtalan helyzetünk volt. A legidegesítőbb pedig a Kótaj elleni iksz, pedig aki látta a mérkőzést tanúsíthatja, hogy minden tekintetben jobbak voltunk: a 94. percben egy előreívelt labdát a kapusunk beejtett, aki aludni sem tud azóta… Néhány játékvezetői ítélet is sújtott minket, holott, ha ezek a meccsek szerencsésebben alakulnak, ki sem mondom, hol állnánk…

Mészáros Ákos nem kertelt a folytatással kapcsolatban sem.

– Ki merem jelenteni, csapatként bárkivel felvesszük a versenyt ebben az osztályban, egy bajunk van, nem tudjuk végig koncentrálni a meccseket. A társaság gerince négy éve együtt futballozik, ami egyre inkább látszik mennyit számít: ha sikerül a téli felkészülés, megkockáztatom, olyan helyezést érhetünk el, amire nagy régen nem volt példa Semjénben! Hozzáteszem, az eddigi teljesítmény úgy született meg, hogy egy éve nem gyakorlatilag idegenben játszunk, ettől függetlenül olyan szurkolótáborunk van, hogy öröm nézni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .