Fő az őszinteség. Noha a Tisztaberek a megyei másodosztály Kelet-Magyarország élcsoportjának stabil tagja, Oroszi István nem kertelt: magával szemben is kritikus hangot ütött meg.

Amikor veszélyben forgott a tisztabereki kapu… Fotó: facebook/milotase

Tény és való, hogy a berekiek az ötödik hely „megfogásával” jó kalkulust érdemelnek, de a tréner arról regélt, talán még szebb is lehetett volna az összkép.

– Összességében elégedett vagyunk, különösen, ha azt veszem, milyen lehetőségeink vannak, illetve a táblázat első felében lévő többi csapatnak – vélekedett Oroszi István, a Tisztaberek edzője. – Úgy gondolom, néhány pont bennünk maradt, amiben kicsit én is ludasnak érzem magam, mert csak a szezon második felére találtam meg a megfelelő felállást és játékmódot. A fiatalokat továbbra is szeretnénk beépíteni: utánpótláscsapataink eredményei alapján erre komoly esély mutatkozik. A keretben különösebb változások nem lesznek, újabb ifisták bevetése viszont biztosra vehető a felnőttek között. Mivel a mezőny közepe nagyon sűrű, ezért jó eredménynek tekinteném, ha az első nyolcban végeznénk, de azért a negyedik-ötödik hely megszerzése is reális elvárás a jelenlegi együttestől. Az első három helyezett csapattal nehéz felvenni hosszú távon a versenyt, egy-egy meccsen azért megmutattuk, ellenük is képesek vagyunk jó teljesítményre. A komolyabb célok elérése érdekében egész évben ilyen produkciót kellene nyújtani, ehhez a játékosállományunk adott, ugyanakkor edzés nélkül ez csak illúzió.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .