Másfél órával a sikeres nyitány, Borsod legyűrése (2–1) után második szombati mérkőzést játszotta a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei amatőr válogatott a mezőkövesdi Észak-Keleti Regionális tornán.

A második meccsen sem ült le a szabolcsi csapat játéka, sőt még rátett egy lapáttal Fotó: szabolcsfociinfo

Immár villanyfényben – a Hevessel szemben döntetlennel kezdő – Nógrád ellen lépett pályára Lukács Tibor együttese. Néhány percig némi árnyék vetült a küzdőtérre, a kicsapott biztosíték miatt az egyik reflektor csökkentett üzemmódban szórta fényt, majd ismét lőn teljes világosság. A fogcsikorgató hidegben a mieink szívet melengető játékkal rukkoltak elő: Lyáh Artúr, majd kilenc perccel később Baglyos Levente egyaránt kipókhálózta a bal felső sarkot, a két bombagóllal az első félidőben megágyaztak az újabb győzelemnek. Időközben Schmidt Péter, utóbb a kapus Tóth Norbert szenvedett – remélhetőleg kisebb – sérülést, a nem teljesen egészséges Gömze Antal bevetését pedig most sem kockáztatta meg a stáb. A hajrában Nagy Norbert ugrott meg és ütött pecsétet a szabolcsi diadalra, így az első nap után csak a Lukács-legénység hibátlan a mezőnyben!

A vasárnapi folytatásban előbb Heves, majd zárásként Hajdú ellen mutatják meg magukat Dallos Lászlóék, legyünk optimisták és akkor lesz mit megénekelni holnap is….

Az öt megyei csapatot felvonultató selejtezőcsoportból az első helyezett csapat jut tovább a december 6-7-én esedékes országos négyes döntőbe.

Észak-Keleti Regionális torna, Mezőkövesd

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye–Nógrád 3–0 (2–0)

Szabolcs: Tóth N. (Dukát P.) – Hudák M., Phrakonkham, Lyáh A., Dallos L., Ladányi D., Baglyos L (Nagy N.), Pócsi B., Schmidt P. (Somogyi M.), Pallai G., Mezei B. (Fejes J.)

Gól: Lyáh A., Baglyos L., Nagy N.

További szombati eredmények: Borsod–Hajdú 0–3, Heves–Nógrád 2–2, Borsod–Szabolcs 1–2, Hajdú–Heves 0–0.

Az állás 2. forduló után: 1. Szabolcs 6 pont, 2. Hajdú 4, 3. Heves 2, 4. Nógrád 1, 5. Borsod 0.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .