Az előző bajnoki évadban a dobogóra dobbantott a Pátroha: a megyei másodosztályú futballegylet a harmadik hely megkaparintásával magas polcra került. Ahová elérni sem könnyű, ott ragadni pedig talán még „húzósabb” feladat.

Jó kis, összetartó társaság futballozik Pátrohán Fotó: tudósítónktól

Gyűrte is derekasan az ipart ennek érdekében a pátrohai legénység, amely továbbra is meghatározó erőnek számít a Nyírerdő csoportban. Bár a harmadik Vajával szemben felhalmozott hat pontos hátrány miatt a feljebb kapaszkodás nem tűnik egyszerű mutatványnak.

– Az őszi szezon jól indult, négy megnyert meccsel, de az ötödik fordulóban, az Őr ellen kikaptunk és megtorpantunk – vágott a témába Vitalij Minyin, a Pátroha edzője. – Görcsössé vált játékunk, helyzeteinket nem tudtuk kihasználni. Úgy gondolom, szépen és jól játszottunk, viszont azok a fránya győztes gólok hiányoztak. Negyedik helyen zártunk, ebben közrejátszott a Berencs kizárása, a pontlevonás és hogy a nyáron több együttes is erősödött. Huszonhárom pontot szereztünk, egyáltalán nem tehetjük meg, hogy nyugodtan hátradőljünk, már csak azért sem, mert a tabella nagyon szoros, szinte hajszál választja el egymástól a csapatokat. Ezért mindenképp azon leszünk, hogy a téli felkészülés minél sikeresebb legyen. Szeretnénk néhány emberrel bővíteni a keretet, erre annál is inkább szükség lenne, hogy a hiányosságokat megoldjuk. A csapatról még elmondanám, egy nagyon jó kis összetartó társaság, sok fiatallal és helyi játékossal. Mindenki igyekszik segíteni a munkát még akkor is, ha olykor hullámvölgybe kerültünk. Köszönjük a polgármester úrnak, a sport elnök úrnak, a szertárosunknak, Pitykének, Csaszi bácsinak, hogy segítségünkre voltak és a csapat mellett álltak mindvégig. És mindenkinek jó pihenést és eredményes folytatást kívánok!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .