A Nyírcsaholy gyorsan ráébresztette a másodosztály Kelet-Magyarország csoportját arra, hogy nem a langyos vízben kíván evickélni ősszel. A Tóth-legénység rögtön az első fordulóban „elkapta” a bajnokesélyes Csengert, majd az ugyancsak favorit Jánkmajtist is legyűrte.

A nyírcsaholyi csapat előkelő helyre tornázta fel magát Fotó: tudósítónktól

Eme kunsztok után már aligha meglepetés, hogy a csaholyiak gyökeret eresztettek az élcsoportban, ott. ahová egyébként is vágytak.

– A jól sikerült erősítés és felkészülés után célként fogalmazódott meg, hogy az élmezőnyben végezzünk – vázolta az elképzelést Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője. –  Eddig ezt sikerült elérni, hisz jelenleg a negyedik helyen állunk, ezt szeretnénk megtartani bajnokság befejezéséig. Szezon közben váratlanul két meghatározó játékosunk, gondolva egyet egyik napról a másikra elhagyott minket, de a srácok igazi csapatot alkotva megmutatták: nélkülük is képesek vagyunk jó szereplésre. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű a tavasz sem, ettől függetlenül maximálisan bízom azokban a játékosokban, akik akkor is kitartottak az egyesület mellett, amikor igazán kellett. Január 14-én kezdjük a felkészülést és részt veszünk a műfüves tornán, ami remekül szolgálja munkánkat. Nem tervezünk nagy változtatást a keretben, két-három minőségi futballista igazolását tervezzük. Köszönjük a vezetőségnek és az önkormányzatnak a működési feltételek biztosítását, szurkolóinknak pedig a buzdítást és azt, hogy idegenben is egyre többen elkísérik a csapatot.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .