Noha az időjárás egyre vacakabb, és lassan de biztosan a tél átveszi a hatalmat, a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata már „előrerohant” – már a tavaszi szezont gyűri a vasárnapi, Putnok elleni hazai (kezdés: 13 óra) összecsapáson.

Az őszi „odavágón” nem született gól Putnokon Fotó: putnokfc

Az esztendő utolsó bajnoki mérkőzése – akárcsak az előző kör – a szezon második feléből előrehozott forduló része. Mindeközben némileg átrendeződött a tabella: az Ózd hétközi kizárása miatt a Sényő (amely idegenben 0–0-ra végzett a borsodi egylettel…) helyezését nem érintette, maradt a hatodik pozícióban, az élboly, miként az alsóház viszont még inkább összerázódott. Szerencsés esetben, győzelemmel kalkulálva a szabolcsi legénység akár dobogó közelbe is rakétázhat…

– Jól felkészített Putnok érkezik hozzánk, mindemellett nem hiszem, hogy különösebben sok időt fognak tölteni a csapatok az ismerkedéssel – jósolta Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a gárdát. – Mindkét együttes tisztában van ellenfele erényeivel, illetve gyenge pontjával. Mi, akárcsak a vendégek biztonságos zónában vannak, bár a héten történtek okoztak némi bonyodalmat a tabellán… Ugyanakkor úgy gondoljuk mindkét egyesület nyugodtan várhatja a tavaszi folytatást, így alighanem izgalmas mérkőzés lesz.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .