Nem volt fenékig tejfel az őszi szezon a Nagykálló számára. A megyei másodosztályú futballcsapat mégis tartotta a frontot, olyannyira, hogy többnyire csatát nyert.

A csapat tovább küzdene Nagykállóért… Fotó: tudósítónktól

Aminek jótékony következménye, hogy a Kálló masszív tagja a közvetlen élcsoportnak a Pannónia Zrt. csoportban, csak a három „nagy”, a Kótaj, Apagy, Rakamaz trió teljesített nála acélosabban. Nem elhanyagolható szempont, hogy közben összeforrt a brigád.

– Teljes mértékben nem vagyok elégedett a szereplésünkkel, de látni kell azt is, hogy akadtak nehézségeink – összegzett ifj. Koskovits György, a negyedik helyen táborozó Nagykálló játékos-edzője. – Előfordult olyan meccs, amelyre csere nélkül álltunk ki, vagy éppen betegen léptek pályára a játékosok, netán nem volt kapusunk. Ha így nézem az őszt, úgy vélem, nem volt rossz. Ugyanakkor, ha előre akarunk lépni, nem fér bele az, hogy az előttünk álló csapatok ellen nem tudtunk pontot szerezni. A jövőről csak annyit szeretnék mondani, hogy a szezon végére kialakult egy nagyon jó közösség, ami remélem együtt marad és tovább küzdhetünk Nagykállóért!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .