A közzétett statisztika szerint a 2019/20-as szezonban 120 felnőtt együttes indult a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bajnokságokban, ez a szám hárommal több, mint az előző évadban.

Rétközberencsen egyhamar nem lesz bajnoki meccs… Fotó: tudósítónktól

Az őszi szezon során nem volt ugyan visszalépő klub, ám a másodosztályban induló Berencs FC egyesületét három ki nem állás miatt a 14. forduló után kizárta a versenybizottság.

A megyei U19-es bajnokságokban összesen 62 egyesület képviselteti magát, míg az U16-nál harminc, az U14-es korosztályban negyven együttes adta be nevezését. Közülük a Kisar és a Tiszalök az U16-ból, míg a Balkány, Ezüstcsikó, Mátészalkai MTK hármas az U14-ből lépett vissza idény közben.

Ez azt jelenti, hogy labdarúgás szakágban a négy korosztályban – felnőtt, U19, U16, U14 –összesen 252 férfi/fiú csapattal rajtolt a küzdelemsorozat. Mellettük az öregfiúk bajnokságban öt, míg a leány U19-ben nyolc, az U15-ben pedig négy egyesület szerepel.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .