Adott a fanatikus tábor, a harcban edzett csapat, amelynek tagjai tűzbe mennek egymásért eme három tényező máris olyan erőt szolgáltat, ami máshol csak a vágyálmakban létezik, az anyaföldet csókolgatnák nagy boldogságukban, ha hasonló közeg övezné a futballt.

Ha valahol, Nagyhalászban nem lhet panasz a milliőre Fotó: Bor Bálint

Ráadásul mindez eredményes szerepléssel párosul: a megyei első osztályú egylet az előző két bajnoki évadban egyaránt bronzéremmel gyarapította az egyre szaporodó medálkollekciót, az aktuális idényben pedig csak az élen táborozó Nyírgyulaj muzsikált nála jobban.

– Ha röviden szeretnénk összefoglalni a szezonunkat, akkor annyit mondanék: ez az ősz rendben volt – konstatálta a történteket Nagy Lajos, a Nagyhalász szakmai vezetője. – A tavalyi záráskor igaz, több pontunk volt, de a rúgott és a kapott gólok tekintetében is sikerült javulnunk. Egy pont a hátrányunk a listavezetővel szemben, amely akár lehetne 3-4 pontos előny is, de ne legyünk elégedetlenek: olykor nem csak elvett tőlünk, hanem adott is a Jóisten. Az őszi szezon nagyon sok élménnyel gazdagította a nagyhalászi drukkereket, hiszen megnyertük a legnagyobb megyei derbit Ibrány ellen, illetve az Ausztráliában lebonyolított minifutball-világbajnokság egyik legjobb játékosát is mi adtuk Ladányi Dávid személyében. Persze, akadtak keserves pillanatok is, ide talán azokat a hazai meccseket sorolnám, ahol nem sikerült győzelmet szereznünk. A téli alapozást Szilveszter után, de még Gerzson előtt elkezdjük, nehogy lemaradjunk valamiről. Erősíteni mindenképpen szeretnénk, főleg a szponzorpálinka vonalán.

Halászi halmaz

A Nagyhalász megyei első osztályú csapatának őszi mutatói

A bajnoki állás: 2. Nagyhalász   15   10    3    2     46–20    33

Hazai pályán:  8      5     2     1   23–12     17

Idegenben:     7      5     1     1  23–8      16

Házi góllövőlista. 7 gólos: Mátrai Norbert. 6 gólos: Hajzer László, Ladányi Dávid, Nagy Norbert. 5 gólos: Pap Mihály. 4 gólos: Kató István, Simon Dániel, Tóth Gergő. 2 gólos: Tóth Viktor. 1 gólos: Barzó Gergő. Öngól: Tempfli Imre (Mátészalka).

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .