Miként arról hírt adtunk, a hétvégi Kelet-Magyarországi Regionális tornára összeverbuvált megyei amatőr válogatott felkészülését szolgálta kedd esti edzőmeccs, ahol a Sényő-Carnifex volt az ellenfél.

A sényői utánpótlás hét jeles képviselője játszott a megyei válogatott ellen Fotó: tudósítónktól

Innen is köszönet jár az NB III-as klubnak, amely a vasárnapi bajnoki fellépés után két nappal vállalta a mérkőzést. A sényőiek ezt az alkalmat kihasználva hét ifjúsági korú játékost vetettek be, akik szorgalmukkal, hozzáállásukkal kiérdemelték a lehetőséget.

Emígyen Barta Gábor, Kelecsényi Gábor, Krizsanovszki Ádám, Kvetkó Balázs, Páll Zsombor, Szilágyi Dániel és Tőkés Tibor jutott szerephez. Utóbbi gólt is szerzett a találkozón, mindemellett a többiek sem vallottak szégyent, sőt, a villámsebesen „közlekedő” jobbszélső, Barta Gábor alakítása láttán jó néhány jelen lévő szakember csettintett. Nem véletlen, hogy a tizennyolc esztendős támadó két őszi bajnoki összecsapáson – csereként – pályára lépett a felnőttcsapat tagjaként. Az utánpótlás színe-javát képviselő titánok közül öten már nevezve voltak harmadik vonalbeli mérkőzésre, illetve valamennyi érintett rendszeresen, míg Szilágyi Dániel és Kvetkó Balázs alkalomszerűen a „nagyokkal” gyakorol.

A sényői koncepció pedig nem változik a téli felkészülés során sem, az ifjak edzőmeccseken is megkapják az esélyt a bizonyításra.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .