Nagyerdőben jártak, kék ibolyát ugyan nem láttak, pláne, hogy nem is kerestek, ennél jóval becsesebb zsákmányra hajtottak – a három pontra. Mert a Sényő-Carnifex nem locsolkodni ment Debrecenbe, ami hülyén is vette volna ki magát november végén…

Klepács Krisztián Fotó: sényőcarnifex

Sokkal inkább futballozni, és ha lehet – nyerni. Mindez olyan hatékonyan sikerült, hogy mindjárt két legyet ütött egy csapásra. Egyrészt 1–0-ra diadalmasodott a DVSC II. otthonában, másfelől ugyebár kapott gól nélkül úszta meg a mérkőzést, márpedig erre eddig csupán kétszer akadt példa a szezonban: előbb Putnokon, majd Ózdon. Utóbbi fellépés nem tegnap volt, augusztus 25-én, úgyhogy van miért lelkendezni. Főként a sényői együttes védelemének, kiváltképp Klepács Krisztiánnak, aki a második félidőben a győztes gólt (nem mellesleg harmadik találta volt az idény során…) bólintotta a „kis Loki” nagyerdei arénájában – a tavaszi „nyitányon”.

– Egész héten spanolt, hogy a stadionban fogunk játszani, ilyenkor igazán futballistának érzi magát az ember – taglalta az élménydús összecsapást Klepács Krisztián. – Senkit meg nem bántva, nem kellett figyelni arra, hová pattan a labda, tényleg semmi másra, csak a játékra koncentrálhattunk. Lehet, furcsa, amit mondok, de abszolút nem foglalkoztat, hogy gólt szereztem, sokkal inkább érdekel, hogy végre nullára hoztuk le a meccset. Előtte, Diósgyőrben is ezt akartuk, ami ott már a második percben megdőlt… Az dob fel, ha kapott gól nélkül nyerünk, nekem ez a legszebb. Hát ha még a Putnok ellen is így alakulna, az tényleg extra lenne…

Az előkelő hatodik helyen táborozó Sényő ugyanis a vasárnap hazai pályán, az újabb előrehozott tavaszi mérkőzéssel zárja az évet.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .