A Kótaj őszi produkcióján nem igazán lehet fogást találni. elvégre a szigorú tény önmagáért beszél: a megyei másodosztályú futballegylet veretlenül (tizenkét győzelem mellett három döntetlen a fényes statisztika) feszít a Pannónia Zrt. csoport élén.

A kótaji együttes veretlenül lett őszi bajnok Fotó: tudósítónktól

Seregi Mihály brigádja az acélos mutató dacára sem veheti lazára a figurát: előnye ugyanis csak két pont a második Apagy, miként a harmadik Rakamazzal szemben.

– A tervnek megfelelően tudtam a nyáron igazolni, olyan játékosokkal dolgozhatok együtt, akik teljes mértékben odateszik magukat edzések során és meccseken – nyomatékosította a kótaji kispadra szintén júliusban visszatért Seregi Mihály. – A sikerünk titka a csapategység, az öltözőn belüli légkör, hangulat és hogy nyerőtípusú emberek vesznek körül. Meg kell említsem, hogy egyre több néző látogat ki a hazai mérkőzéseinkre, bizonyítva, hogy tetszik, amit látnak. Ráadásul a megyében nincs még egy csapat, amely rajtunk kívül csak hét gólt kapott volna ősszel!

Seregi Mihály nem árult zsákbamacskát, meglehetősen nemes célért küzd a Kótaj jövőre is.

– Nem állunk le a télen sem, hetenként egyszer összejövünk egy könnyed játékra, teremtornákon veszünk részt, majd megkezdjük a felkészülést a tavaszi folytatásra. Szakmai szempontból szeretném a csapatot megerősíteni, bár a keret így is megfelelő, ettől függetlenül akadnak hiányosságok, ezt javítani kell. Én úgy vállaltam a feladatot, hogy a csapatot a dobogóra vezetem, ez egyelőre megvalósult, de merészeim álmokat is dédelgetek. Természetesen számítok arra, hogy mindenki bennünket akar majd legyűrni, ugyanakkor szeretnénk veretlenségünket megőrizni, azt gondolom, ezzel már sokat elárultam vágyaimról…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .