A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoportban két, korábban elhalasztott mérkőzést pótolnak szombaton.

A mozdulat sportszerű, mindazonáltal a zöld mezes szatmárcsekei csapaton igazából csak a győzelem segíthet Fotó: facebook/milotase

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport (kezdés: 13 óra, ifi: 11)

Szombat

A 2. fordulóból elhalasztott mérkőzés

Tisztaberek (7.)–Beregdaróc NAP-ÉP (12.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Köszönjük ellenfelünk sportszerű gesztusát, amivel korábban hozzájárultak az időpontmódosításhoz. Remélem, a mérkőzésen is hasonlóan udvariasak lesznek és tálcán fogják kínálni számunkra a győzelmet.

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Az őszi utolsó mérkőzésünkön szeretnénk méltóképpen búcsúzni a szezontól. Azt, hogy milyen felállásban kezdünk, sajnos, még nem tudom, de tizenegy ember biztos lesz, azt hiszem, ez a sikerünk kulcsa is lehet, hiszen egyszerűen lehetetlen minket feltérképezni.

A 6. fordulóból elhalasztott mérkőzés

Szatmárcseke (16.)–Nyírvasvári (8.)

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Remélem, az utolsó őszi mérkőzésünkön fejben is mindenki ott lesz, mert nem szeretnénk a táblázat aljára „fagyni”, hogy egész télen ezt nézegessük. Ennek érdekében sokkal jobb teljesítményre kell mutatnunk, mint legutóbb.

Pelyák Miklós, a Nyírvasvári játékos-edzője: – A múlt heti hibánkból tanulva nem nézünk le senkit, bárhogyan is szerepelt eddig a bajnokságban. Jó lenne győzelemmel zárni az évet.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .