A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság hetedik fordulójából elhalasztott mérkőzéseket pótolják vasárnap.

A kék mezes újfehértói együttes ezúttal a Mándokot próbálja megfékezni Fotó: tudósítónktól

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 7. fordulóból elhalasztott mérkőzések (kezdés: 13 óra, ifi: 11)

Vasárnap

Balkány (9.)–Nagyecsed (13.)

Belényesi Miklós, a Balkány játékos-edzője: – A tavalyi bajnokcsapatot fogadjuk, senkit ne tévesszen meg jelenleg hol tartózkodnak a tabellán, jó csapat, jó edzővel, így nagy kihívás előtt állunk! Reméljük a pálya állapota jobb lesz, mint a legutóbbi meccsen és mindkét csapat a saját játékát fogja tudni játszani! Szeretnénk győzelemmel búcsúzni az őszi szezontól!

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – A hazai pályán különösen veszélyes Balkányhoz látogatunk, az utolsó bajnoki fellépésen pedig minden csapat számára a minél jobb eredmény elérése az egyetlen lehetséges cél. Ez természetesen ránk is vonatkozik: ami a csövön kifér, ennek szellemében készülünk.

Újfehértó (10.)–Mándok (4.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Úgy érzem, nem szerepeltünk rosszul az első félévben, egy osztállyal magasabb szinten sem. A félszezon végéhez közeledve sikerült kicsit feljebb tornázni magunkat, de az igazán nagy alakítás egy esetleges újabb győzelemmel lenne elérhető. Tudjuk, hogy a Mándoknak is nagy a tét, a dobogón szeretne telelni, éppen ezért színvonalas, jó mérkőzésre számítok.

Mirgai László, a Mándok edzője: – Nagyon fontos mérkőzés előtt állunk, hiszen győzelem esetén a dobogón telelhetünk, illetve az éllovassal szemben is lőtávolon belül maradunk. Biztos vagyok abban, hogy a fiúk átérzik a meccs jelentőségét, bízom bennük, mert eddig sem okoztak csalódást. Annyi szent, a helyzetkihasználáson mindenképpen javítanunk szükséges, ha nyerni akarunk vasárnap.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .