A Sényő-Carnifex számára már november „kitavaszodott”: az NB III-as futballcsapat a szezon második feléből előrehozott mérkőzésen a Debreceni VSC II. otthonában lép színre vasárnap.

A bajnoki nyitányon izgalomban nem volt hiány, akkor nem bírtak egymással a felek Fotó: facebook/sényőcarnifex

A felek az augusztusi „odavágón” ikszeltek egymással, azóta, persze történt egy, s más. A szabolcsiak egyértelműen jobban muzsikálnak, hetedik helyen nyomulnak a tabellán, míg a „kis Loki” tizenkettedik. Ugyanakkor a Keleti csoportban már számtalanszor bebizonyosodott, hogy a táblázaton elfoglalt pozíció semmire nem garancia.

– Idegenben fejeztük be az őszt és máris kezdjük a tavaszt, szintén vendégként – fejtegette Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. – A Diósgyőr II. után ismét egy fiatal csapat vár ránk: hasonlóan múlt heti ellenfelünkhöz rajtuk is nehéz kiigazodni. De természetesen kellő komolysággal készülünk erre a találkozóra is. Szeretnénk a maximumot kihozni a mérkőzésből, hiszen az ősszel megszerzett pontoknak nagy jelentősége lehet tavasszal.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .