A korábban elhalasztott első osztályú bajnoki meccsek miatt meglehetősen speciális a megyei amatőr válogatott felkészülése a november végén esedékes mezőkövesdi Kelet-Magyarországi Regionális tornára.

A megyei válogatott tagjai megkezdték a felkészülést Fotó: szabolcsfociinfo.hu

Szerdán először trombitálták össze az együttest, amely – a nyíregyházi Filó Sportcentrumban – a Kemecsével vívott villanyfényes edzőmeccset. A Lukács Tibor irányította legénység kerete viszont közel sem volt teljes: a vasárnapi Újfehértó elleni „pótmérkőzésre” hangoló Mándok játékosai hiányoztak, a vásárosnaményi Szabó Roland, a nyírgyulaji Buka Bence, a nagyhalászi Ladányi Dávid, miként az újfehértói Petics György pedig egyelőre sérülés miatt nem bevethető.

A családi elfoglaltság következtében kiváló Hajzer László (Nagyhalász) helyett Pallai Gergőt (Mándok) hívják be utólag a válogatottba, így – az eredetileg húsz tagú különítményből –tizenkét futballista lépett pályára a találkozón. A hézagos létszám miatt ibrányi Gergely Balázs beugróként jutott szerephez a szakadó esőben játszott 2×30 perces mérkőzésen – folytatás jövő kedden a Sényő-Carnifex elleni újabb előkészületi összecsapáson.

Edzőmeccs

Megyei válogatott–Kemecse 2–2 (2–0)

Megyei válogatott: Dukát P. (Tóth N.) – Csáki J., Pócsi B., Fejes J., Hudák M. – Gergely B., Kovács G., Mezei B., Schmidt P. – Gömze A., Somogyi M. (Lyáh A.). Gól: Mezei B. (11-esből), Gömze A., illetve Madzin I. 2

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .