Két nagyhalászi társával egyetemben, Hudák Máté is tagja a megyei amatőr válogatott keretének, amely november végén a Kelet-Magyarországi Regionális tornán próbál domborítani.

Hudák Máté örül az újabb meghívásnak Fotó: magánarchacim

Nyilván nem a hasukra ütöttek az illetékesek, amikor a huszonkét éves védőt bevetése mellett döntöttek. Elvégre a Halász immár évek óta meghatározó erő a megye egyben, amelynek egyik frontembere Hudák Máté, másrészt a futballista a legutóbbi kiírásban is szerepet kapott a mieinket képviselő különítményben.

– Tényleg nem csak duma, mindig jó érzés, egyben megtiszteltetés bekerülni ebben a keretbe – nyomatékosította Hudák Máté. – Pláne, hogy még fiatal vagyok és már másodszor hívtak meg a válogatottba. Pedig abban az időszakban kezdtem el csak játszani a halászi kezdőben, mégis bizalmat szavazott nekem a stáb, így kicsit meg is lepődtem. Szerintem valamennyi futballistának fontos visszajelzés, ha ilyen módon számítanak rá: ha ötször hívnának be, akkor is  úgy örülnék neki, mint az első alkalommal, ez nekem nagy dolog. Ráadásul alighanem az ország egyik legerősebb bajnoksága a szabolcsi, emiatt is elismerés, ha gondolnak az emberre.

Hudák Máté a közismert  tényt sem felejtette el megpendíteni, miszerint híresen összetartó együttes a Nagyhalász.

– Olyan a csapat, mintha tizennyolc haver játszana együtt, ezért vagyunk már zsinórban harmadik éve az első ötben. Két harmadik helyet szereztünk az előző szezonokban, most is másodikként fordultunk, azt hiszem, megtettük a magunkét, ez minden játékosra igaz.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .