Kijelölték a megyei amatőr válogatott játékoskeretét, amely november végén a Kelet-Magyarországi Regionális tornán szerepel.

A három naményi muskétás: Lyáh Artúr, Szabó Roland és Schmidt Péter is tagja a válogatott keretének Fotó: magánarchívum

A Lukács Tibor irányította – akinek segítője az ibrányi Kiss Tamás lesz – együttes tagjai túlnyomórészt a bajnoki tabella élcsapataiból verbuválódtak. A röpke felkészülési időszak, illetve az összeszokottságra (ami nem éppen hátrány egy ilyen küzdelemsorozat esetében…) tekintettel a Nyírgyulaj, Ibrány és a Nagyhalász négy-négy, a Vásárosnamény, miként a Mándok három-három futballistája kapott meghívót. Továbbá a Tarpa, akárcsak az Újfehértó is ad egy-egy labdarúgót az összesen húsz főt felvonultató listára.

Az előzetesen kialakított program szerint a válogatott két edzőmeccsel hangol: november 20-án a Kemecse, míg 26-án a Sényő-Carnifex ellen játszik – mindannyiszor a nyíregyházi Filó pályán. Külön köszönet illeti az érintett csapatokat, amelyek ily módon segítik a megyei különítményt, a Sényő például a bajnoki szereplés közben vállalta a fellépést.

Mint azt már korábban taglaltuk, az eseménynek Mezőkövesd ad otthont és a mieink a házigazda Borsod mellett Hajdú, Nógrád. illetve Heves megye legjobbjai ellen próbálják kiharcolni a továbbjutást – ehhez az első helyet kell megkaparintani.

Megyei válogatott: a névsor

Kapusok: Dukát Péter (Nagyhalász), Tóth Norbert (Ibrány)

Védők: Csáki József (Ibrány), Pócsi Balázs (Ibrány), Hajzer László (Nagyhalász), Hudák Máté (Nagyhalász), Buka Bence (Nyírgyulaj), Phrakonkham Ádám (Mándok)

Középpályások: Kovács Gergő (Nyírgyulaj), Mezei Béla (Nyírgyulaj), Ladányi Dávid (Nagyhalász), Fejes János (Tarpa), Szabó Roland (Vásárosnamény), Petics György (Újfehértó), Dallos László (Mándok)

Csatár: Schmidt Péter (Vásárosnamény), Lyáh Artúr (Vásárosnamény), Somogyi Márk (Ibrány), Gömze Antal (Nyírgyulaj), Baglyos Levente (Mándok)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .