Barcsay Márk nem azon csatárok prototípusa, aki közvetlen közelről piszkálgatja be góljait. A Sényő-Carnifex NB III-as csapatának futballistája a Diósgyőr II. elleni idegbeli fellépésen is fényesen bizonyította: akárcsak Gábor Áron rézágyúja, az ő lába is messze, no meg pontosan hord.

Barcsay Márk (kékben) szó szerint bombaformában játszott a Diósgyőr ellen Fotó: facebook/sényőcarnifex

A huszonöt éves támadó az első félidőben a tizenhatoson kívülről megeresztett lökettel egyenlített (2–2), majd az 57. percben 25 méterről durrantott a kapu bal első sarkába. Utóbbi bombával ráadásul 4–2-re vezetett a Sényő, eme momentum pedig tényleg döntőnek bizonyult, mivel a végén még közelebb férkőztek a hazaiak.

– Ebben a szezonban makacs combsérüléssel bajlódtam, egy hónapot kihagytam, szóval rám fért már a sikerélmény, ami a lelkemnek is jót tett – állapította meg a 4–3-ra megnyert mérkőzés kapcsán Barcsay Márk, arról nem beszélve, hogy mindjárt megtriplázta őszi góltermését. – Nagyon örültem a két gólnak, ráadásul a csapat is nyert, így együtt az igazi. Olyan csatár vagyok, ha lehetőség adódik, távolról is próbálkozom, nem csupán a közelében érzem jól magam. Bár a meccs rosszul indult, mert már a második percben hátrányba kerültünk, majd később még egyszer vezetett a Diósgyőr, csak be tudtuk húzni a három pontot. Most úgy néz ki, ha a hátralévő két meccsen alakítanánk, még nagyon szép is lehetne a vége.

Tény, a Sényő jelenleg hetedik a tabellán, viszont a harmadik Jászberény csupán négy ponttal kaszált többet, az ötödik Tiszaújváros pedig csak több győzelemének köszönhetően előzi meg. Márpedig az előrehozott két tavaszi fordulóban még sok minden megtörhet…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .