A Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata a Keleti csoport tizenötödik, fordulójában a Diósgyőr II. otthonában lépett pályára.

Amikor éppen védekezni kényszerült a sényői csapat a Diósgyőr II. otthonában Fotó: tudósítónktól

Noha a „kis Diósgyőr” csak a sereghajtó Ózdot előzi meg a tabellán, mindez közel sem jelentette azt, hogy a szabolcsi egylet számára könnyed babazsúrnak ígérkezett a mérkőzés. S lám, mindjárt a mérkőzés elején vezetést szerzett az NB I-es támadósort bevető házigazda, az első félidő derekáig hiába próbálkozott – a labdát többet birtokló – látogató, mígnem Kapacina Valer bepréselte az egyenlítést jelentő gólt (1–1). A szünet előtt felgyorsultak az események: előbb a hazaiak csapat „büntetett”, kisvártatva Barcsay Márk ismét egalizált (2–2).

A fordulás újabb fordulatot eredményezett, Klepács Krisztián jóvoltából immár a vendégeknek állt a zászló (2–3). És ha egy üzlet beindul: Barcsay Márk bődületes erejű bombával hizlalta tovább a különbséget (2–4). Noha az utolsó pillanatokban szépített a Diósgyőr, amely emberhátrányban fejezte be a meccset, a Sényő így is megszerezte a három pontot.

NB III.: Keleti csoport, 15. forduló

Diósgyőr II.–Sényő-Carnifex 3–4 (2–2)

Diósgyőr, 250 néző, v.: Bodzay Á. Sényő: Gazsi – Szokol, Klepács, Fabu (Márton A.), Boros D., Lizák, Lakatos L. (Varga), Fenyőfalvi, Kapacina V., Barcsay, Kristófi (Kapacina K.). Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Boros G. 2 (egyet 11-esből), Bacsa P., illetve Barcsay M. 2, Kapacina V., Klepács. Kiállítva: Ivánka P. (89. perc).

Imrő László: – Nehéz mérkőzés volt, pont olyan amilyenre számítottunk! Az elején hamar hátrányba kerültünk, majd a csapat tartását mutatja az, hogy idegenben kétszer visszajöttünk vesztes állásból. A második félidőben meg tudtuk fordítani a mérkőzést, amire még az ellenfél tudott válaszolni, így a vége igen izgalmasra sikeredett. De az igazsághoz hozzá tartozik, hogy  kétgólos előnyünk után volt rá több lehetőségünk arra, hogy lezárjuk a mérkőzést.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .